Rabatmuligheder

Tysklandspriser og kvalitet
Da vi har erfaret gennem medierne, at en del danskere tager til Tyskland for at få lavet fast protetik (kroner og broer) og, at de som oftest vælger denne løsning af økonomiske grunde snarere end af kvalitetsmæssige grunde, har vi følt os nødsaget til at kommentere dette, og samtidig imødekomme vores patienter med én, synes vi, konkurrencedygtig pris på vores kvalitetsprodukter.

Vi har 2 mulige løsningsmodeller på dette problem.

  • Begynde at lave billige import-kroner fra ikke EU-lande og dermed følgende længere leveringtid (4-5 dage ekstra), samt længere ventetid på en eventuel farvekorrektion som i givetfald vil koste ekstra. Derudover vil de individuelle detaljer eller karakteristika, der kan forekomme hos den enkelte, og som vi tager højde for ved et tæt samarbejde med vores lokale tandteknikker, gå tabt. Dette vil give en lavere kronepris/bropris på ca. 600 kr. pr. tand. (1800,- kr. v. 3-ledet bro).
  • Stadig opretholde det høje faglige niveau og den høje kvalitet, service, æstetik og individuelle tilpasning der er på vores dansk producerede kroner og broer, og dermed også beholde muligheden for korrektion af farve indenfor 48 t. og ofte samme dag uden merpris.


Vi har valgt løsningsmodel 2.

Da den ikke gør den enkelte krone eller bro billigere, har vi for at imødekomme vores patienters ønske lavet en rabatordning, som indebærer en fordelagtig pris for den enkelte patient, såfremt patienten skal have lavet større behandlinger, d.v.s. flere kroner eller bro(er) på en gang. Eneste krav for at opnå rabat er, at der skal laves 2 eller flere tænder i samme side af over- eller underkæben på en gang.


75 13 75 13
tand@esenet.dk
Telefontid: 8.30 - 15.30
Tandlægerne i Gjesing
Gl. Vardevej 191
6715 Esbjerg N
Telefon: 75 13 75 13
tand@esenet.dk
CVR.: 29 25 24 24
© Tandlægerne i Gjesing 2018
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb